δεοντολογία των τροφίμων
00
Σύνολο δεοντολογικών αξιών και αρχών που καθοδηγούν την παραγωγή, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων. Περιλαμβάνει ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων η ασφάλεια των τροφίμων, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η πολιτιστική ευαισθησία, οι δίκαιες πρακτικές εργασίας, η καλή μεταχείριση των ζώων και η κοινωνική ευθύνη. Η δεοντολογία των τροφίμων μπορεί να περιλαμβάνει συλλογική και ατομική ευθύνη.
Τύπος:Γνώση
Group:Agriculture & Environment
Επίπεδο Ιεραρχίας:2
Parent Skill
Εναλλακτικές ετικέτες
food ethical valuesfood ethical principles
Σχετικές δεξιότητες
Παρόμοιες Δεξιότητες
Food & Nutrition
- • αθλητική διατροφή00Γνώση
- • ανάλυση δειγμάτων τροφίμων και ποτών00Δεξιότητα
- • ανάλυση της διατροφής00Δεξιότητα
- • ανάλυση των χαρακτηριστικών των τροφίμων κατά την παραλαβή00Δεξιότητα
- • αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των τροφίμων00Δεξιότητα
- • αποθήκευση τροφίμων00Γνώση
- • διαιτητική00Γνώση
- • διαμόρφωση διαιτητικής παρέμβασης00Δεξιότητα
Ευκαιρίες Μάθησης
Δεν βρέθηκαν μαθήματα για αυτήν τη δεξιότητα.
Εργασιακά προφίλ
Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.