δεοντολογία των τροφίμων

00

Σύνολο δεοντολογικών αξιών και αρχών που καθοδηγούν την παραγωγή, τη διανομή και την κατανάλωση τροφίμων. Περιλαμβάνει ευρύ φάσμα θεμάτων, μεταξύ των οποίων η ασφάλεια των τροφίμων, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η πολιτιστική ευαισθησία, οι δίκαιες πρακτικές εργασίας, η καλή μεταχείριση των ζώων και η κοινωνική ευθύνη. Η δεοντολογία των τροφίμων μπορεί να περιλαμβάνει συλλογική και ατομική ευθύνη.

Τύπος:Γνώση
Group:Agriculture & Environment
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

food ethical valuesfood ethical principles

Ευκαιρίες Μάθησης

Δεν βρέθηκαν μαθήματα για αυτήν τη δεξιότητα.

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.