Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος - Εκπαίδευση 4.0_ Σύγχρονα Εκπαιδευτικά Εργαλεία Με Τη Δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύν
Institution
ΕΚΠΑTaught skills
Education & Training
Food & Nutrition
αξιολόγηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των τροφίμωνδιενέργεια μικροβιολογικής ανάλυσης σε τρόφιμαδοκιμή των δειγμάτων πετρελαίουέλεγχος των αισθητήριων παραμέτρων των λιπών και ελαίωνπαροχή συμβουλών σε πελάτες σχετικά με συνδυασμούς τροφίμων και ποτώνπροσδιορισμός διατροφικών ιδιοτήτων τροφίμωνσύσταση τροφίμων