προσδιορισμός διατροφικών ιδιοτήτων τροφίμων

00

Προσδιορισμός της θρεπτικής αξίας των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της αναλογίας λιπαρών ουσιών, υδατανθράκων, σακχάρων, βιταμινών. Κατάλληλη επισήμανση των προϊόντων, εάν απαιτείται.

Τύπος:Δεξιότητα/Ικανότητα
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

γνώση διατροφικών ιδιοτήτων τροφίμων ενημέρωση πελατών για τις διατροφικές ιδιότητες των προσφερόμενων εδεσμάτων

Ευκαιρίες Μάθησης

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης - Γλωσσολογία για όλους – Β’ Κύκλος

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 53%

ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ - Ειδική Αγωγή και Μαθησιακές Δυσκολίες

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 40%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πατρών - Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην εκπαίδευση

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 46%

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.