επιστήμη των τροφίμων

00

Μελέτη της φυσικής, βιολογικής και χημικής σύνθεσης των τροφίμων και των επιστημονικών εννοιών που διέπουν την επεξεργασία και τη διατροφή των τροφίμων.

Τύπος:Γνώση
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

the science of foodfood researchfood studyfood sciencesfood investigationfood technologythe science of foods

Ευκαιρίες Μάθησης

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - BUSINESS PLANNING_ Εφαρμογή της ιδέας σας στην πράξη

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 60%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Μουσική Αγωγή Βρεφών και Νηπίων

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 48%

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.