διατροφή
00
Η επιστήμη που μελετά τις διάφορες ουσίες και θρεπτικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, τανίνες, ανθοκυανίνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία) και την αλληλεπίδρασή τους στα τρόφιμα.
Τύπος:Γνώση
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2
Parent Skill
Εναλλακτικές ετικέτες
diet
Σχετικές δεξιότητες
Παρόμοιες Δεξιότητες
Food & Nutrition
Ευκαιρίες Μάθησης
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - AI Data Factory_ A comprehensive Machine Learning & Data Analysis Bootcamp
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Business Analytics with Big Data, Μια πρακτική εισαγωγή
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Coding Factory
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Διαχείριση Εσόδων και Ανάλυση Τιμών
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - UN SDSN Environmental Social Governance
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 46%
Εργασιακά προφίλ
Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.