διατροφή

00

Η επιστήμη που μελετά τις διάφορες ουσίες και θρεπτικές ουσίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, τανίνες, ανθοκυανίνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία) και την αλληλεπίδρασή τους στα τρόφιμα.

Τύπος:Γνώση
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

diet

Ευκαιρίες Μάθησης

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - AI Data Factory_ A comprehensive Machine Learning & Data Analysis Bootcamp

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Business Analytics with Big Data, Μια πρακτική εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Coding Factory

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Διαχείριση Εσόδων και Ανάλυση Τιμών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 59%

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - UN SDSN Environmental Social Governance

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 46%

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.