τροφιμογενείς νόσοι

00

Οι ασθένειες που προκαλούνται από την επιμόλυνση των τροφίμων λόγω βακτηρίων, ιών, παρασίτων ή χημικών ουσιών και οι επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία.

Τύπος:Γνώση
Group:Healthcare & Medical
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

foodborne diseasefoodborne poisoninga foodborne diseasefoodborne illnessesfood borne bacteria

Ευκαιρίες Μάθησης

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Σύγχρονη Φυσική Αγωγή

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 45%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Yoga & Pilates School_ Pilates Training 420h – 5ος κύκλος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 52%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Yoga & Pilates School_ Pilates Training 420h – 4ος κύκλος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 52%

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - ChatGPT και Εφαρμογές AI για Ιατρούς

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 45%

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Artificial Intelligence for Medical Data with Python

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 45%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πατρών - BIG DATA ANALYTICS

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 45%

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο - Ακαδημία Cisco – Cisco Academy, CCNA

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 41%

ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Strength & Conditioning for Sports Physiotherapists

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Βαθμολογία αντιστοίχισης: 34%

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.