διενέργεια οργανοληπτικής αξιολόγησης τροφίμων
00
Αξιολόγηση της ποιότητας ενός συγκεκριμένου τύπου τροφίμου ή ποτού με βάση την εμφάνιση, την οσμή, τη γεύση, το άρωμα και άλλα. Σύσταση πιθανών βελτιώσεων και συγκρίσεων με άλλα προϊόντα.
Τύπος:Δεξιότητα/Ικανότητα
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2
Parent Skill
Εναλλακτικές ετικέτες
complete sensory evaluationperform sensory evaluationperform a sensory evaluationundertake sensory evaluationperforming sensory evaluationexecute sensory evaluationimplement sensory evaluation
Σχετικές δεξιότητες
Παρόμοιες Δεξιότητες
Food & Nutrition
Ευκαιρίες Μάθησης
ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Yoga & Pilates School_ “Hatha Yoga Training 200h”
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 46%
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - BUSINESS PLANNING_ Εφαρμογή της ιδέας σας στην πράξη
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 45%
Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Γενικές Γνώσεις Λογιστικής με Πρακτικές Εφαρμογές
ΕΚΠΑ
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 38%
Πανεπιστήμιο Πειραιώς - Γενικές Γνώσεις Λογιστικής, με Περιεχόμενο ΔΠΧΑ
ΕΚΠΑ
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 38%
ΕΚΠΑ - Βυζαντινή Ζωγραφική_ Δημιουργική Αγιογραφία - Σύνθεση (Χρώμα)
ΕΚΠΑ
Βαθμολογία αντιστοίχισης: 36%
Εργασιακά προφίλ
Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.