διενέργεια οργανοληπτικής αξιολόγησης τροφίμων

00

Αξιολόγηση της ποιότητας ενός συγκεκριμένου τύπου τροφίμου ή ποτού με βάση την εμφάνιση, την οσμή, τη γεύση, το άρωμα και άλλα. Σύσταση πιθανών βελτιώσεων και συγκρίσεων με άλλα προϊόντα.

Τύπος:Δεξιότητα/Ικανότητα
Group:Food & Nutrition
Επίπεδο Ιεραρχίας:2

Parent Skill

Εναλλακτικές ετικέτες

complete sensory evaluationperform sensory evaluationperform a sensory evaluationundertake sensory evaluationperforming sensory evaluationexecute sensory evaluationimplement sensory evaluation

Εργασιακά προφίλ

Αυτή η δεξιότητα είναι σχετική με τα παρακάτω εργασιακά προφίλ.